BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 7, 2010

hepi bDay Ekram...

ahhh..nmpknya kawan kmi yg bernama EKRAM tlah mencapai umur setahun lagi tua dr tahun lalu..seperti biasa..tepat pada pukul 12 tengah malam...kmi pun menyambut dengan girangnya dan gembiranya...tp kali nie..delay skit..dalam jam 12 :15 tgh malam gtu la..saya,irwan jay dan irfan pon memulakan bahan2 yg patut disediakn mnakla zikri , jep, dan ikhwan@dob cuba menghasut ekram agar menyambut bDay ya....malang tia berbau...tp kesan nya sungguh baw...kmi mengerjakan ekram dengan campuran segala macam campuran la..(penat aku mau menghurainya..)..akhirnya ekram pon menjadi mangsa simbahan kmi..malang tia berbau..tp kesan nya berbau..O.M Dog..ponya bau...adedede...lalu..ekram pon membalas dendam..dia mengejar kmi semula..ahhhh..apa lagi..lintang pukang la suasana dibuatnya...hahahha...moral of da story..(jan sesekali menyambut bDay dengan kawan2 yg agak kejam sedikit perangainya...)..enway...Hepi bDay Ekram...hahahhha...tua udah ko...so..kepada kawan2 yg bkal sambut bDay..jaga2 la kmu...hahahha....




[sekian saja dari saddam Bunny Boom]

Thursday, May 6, 2010

sedih..:(


alamak....tirai part 4 dalam hidup ku semakin hampir melabuhkn sayapnya..means...maw abis udah perjalanan hidupku sebagai pelajar part 4...arhhh.sedih jua ya..bru td pg member aku(flix dan nickson) udah plnk ke umah mnakala c nick udah jua kuar dr UiTm..kali 12 hb nie bru drnk plnk p sarawak...:(..anyway..aku berasa gembira sebab dapat kenalan bru yg sentiasa open minded dan happy go lucky....aku harap..kta dapat bertemu lae d masa akn datang..sekian...

gembira pokok kawan..



happy tree friends..walaupun cite cartoon nie agak lama udah d arena entertainment..tp kmi bru menemuinya..hahhaha...aku dan rakan2 memilih character masing2...lalu aku men"decide" utk menjadi c "disco bear" yg mna mungkin agak sesuai dengan diri aku sedikit..hehehehe..(periang)..

last paper...


ini la ni..law udah last paper terasa plak malas yg semakin meningkat nie kan..adedee..pa2 pon..my baby udah abis paper nya..aku still adda 1 paper lae..harap2 dapat skor..ndak jua maw target tinggi2..sebab aku taw d mana kemampuan ku..
at least..past..e2 jak la..minggu cuti semakin menghampiri kta..haiya...cam besa..rutin tidur makan + cuci keta..addee.dededed...deded..again..n again..n again...next sem..aku part 5..wah..(senior bos)..well...makin senoir..makin bnyak la rintangan yg bkal d hadapi..pa2 ponn.never give up sebelum mencubanya..come on part 5..aku x sabar bertarung denganmu...hehehhe...ini ada lah sidikit gambar yg sempat aku snap tme exam sebelum skrin handphone ku(yg mna asalnya milik ayah ku..soE yah..rusak hp ayah..) telah rusak lalu menjadi gelap...ohh..duit lagi..duit..duit..duit..haiya..



ahahahha..ini bini ku..(yg becekak pingang tu..)..cam ganas jak..hehehe..tp sebenarnya tidak..misi dorang ialah mencari tandas sambil d temani oleh c nani..merangkap anak + roomate bini ku..hehhe..bru jak kluar dr exam..tandas menjadi tempat persinggahan..hehehe


arrhhhh..yg ini..lagi 1 pic yg sempat aku snap...bru jak paper kmi kna ambil..trus aku on fon..(sebab law exam fon must be switch off and place on the floor)..ahahah..nie law ndak silap aku tme paper business etiqutee..hehehhe..law subject ni..kira2 aku bleh fight la ma bini aku..ahahaha..tp apa2 pon..tggu result kuar..bru bleh taw sepa menang..sepa kalah..hahahha..