BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, September 4, 2011

suka suki saja

salam...ntah knapa kali ni aku tergerak hati nak update ni blog..maklum la..hanya sekadar melepas kan sesuatu...bujang la katakan...oo..mentang2 bujang..segala apa maw bikin..tidak perlu lae maw jaga2...maw buat itu buat ini..tp bla bujang ni..rsa empty betul ruang..nasib la ruang tu d isi dengan benda2 berfaedah...seperti bersukan...apa2 pun...bg bekas pasangan ku tu..semoga yang terbaik untuk nya,,,aku hanya mampu senyum melihat dia gembira dengan keluarga nya walaupun lama sudah ndak dengar kabar...smoga kau sentiasa sihat...tapi..melihat keadaan sekeliling,,ada jua memori yang dapat ku imbas kembali...aku keliru..ada happy ada sedih...ok la..cukup la sampai d sini catatan untuk masa kini...t aku update..no more sedih2...cheerrrrss up la saddam...bru kewll.. :)

0 comments: